top of page
oficina|agencia|estudio|despacho

FURTS INTERNS A L'EMPRESA

Protegeix el teu negoci avui mateix. Contacta'ns a MAXPROTECH INTEGRA per iniciar una investigació preventiva i salvaguardar els teus actius CONTRA EL FURT INTERN.

La seguretat de la teva empresa és a només un clic de distància!

A MAXPROTECH INTEGRA,

ens comprometem a ser el teu aliat en la lluita contra el furt intern, proporcionant solucions proactives. Protegeix la teva inversió i la teva reputació!

En un món empresarial cada cop més competitiu, les pèrdues econòmiques a causa del furt intern poden ser devastadores. Segons un informe revelador de l'Associació de fabricants i distribuïdors (AECOC), les pèrdues en establiments comercials van pujar a  2.278 milions d'euros el 2022, sent la majoria d'aquestes pèrdues atribuibles al furt de productes.

 

És alarmant descobrir que el 22% d'aquestes pèrdues prové del furt intern perpetrat per empleats. És crucial prendre mesures preventives per evitar que la teva empresa sigui víctima d'aquestes pràctiques deshonestes, que no només afecten les teves finances, sinó també la integritat i la confiança en el teu equip.

El 60% de les pèrdues al comerç provenen del furt extern, mentre que el 22% s'atribueix al furt intern. És essencial no subestimar la importància d'abordar les dues fonts de pèrdua. A més, segons l'informe, només el 18% dels productes extraviats corresponen a pèrdues per errades de gestió. És clar que la majoria de vegades el furt intern es camufla sota el pretext d'errors de gestió.

Hombres con la calculadora
Consultoría

A MAXPROTECH INTEGRA, ens comprometem a ajudar-te a protegir el teu negoci. Oferim serveis de recerca preventiva per identificar possibles casos de furt intern abans que es converteixin en un problema greu. El nostre equip d'experts utilitza tècniques avançades per analitzar indicis i sospites, brindant-te la tranquil·litat de saber que estàs prenent mesures proactives per protegir els teus actius.

 

No permetis que el furt intern afecti la teva empresa. El nostre equip altament qualificat està preparat per treballar amb tu, proporcionant informació valuosa i solucions preventives per garantir la seguretat del teu negoci.

 

Protegeix la teva inversió, protegeix el teu equip i protegeix la teva reputació. A MAXPROTECH INTEGRA, estem compromesos a ser el teu aliat en la lluita contra el furt intern.

CONTACTA'NS AVUI

per iniciar una investigació preventiva i mantenir la teva empresa fora de perill de pèrdues innecessàries.
La seguretat del teu negoci és a les teves mans!
Consultor de línea directa

DIRECCIÓ:


Carrer del Bruch 18, 17600 Figueres (Girona), CATALUNYA

bottom of page