top of page

30

Anys 

d'Experiència

QUI SOM

Maxprotech Solutions és un concepte diferent d’empresa.

MaxProtech Solutions és una empresa creada amb més de 30 anys d’experiència en el món de la seguretat i que té com a principal objectiu vetllar per la seguretat de les persones, empreses i administracions.

Avui en dia, el gran volum d’empreses instal·ladores i matenidores de sistemes de seguretat fa que ens sentim saturats per molta informació i ofertes moltes vegades agressives que fan que la importància a la Seguretat quedi en segon pla, i fent que a l’hora de prendre una decisió per adquirir o millorar un sistema de seguretat sigui feixuga i moltes vegades els criteris d’avaluació per triar la millor opció quedin reduïts a la mínima expressió.

A l’equip de MaxProtech Solutions li gestionem aquest allau d'informació, avaluem, i reduïm el temps que han de dedicar els nostres clients a analitzar quina seria la seva millor opció, garantint una o vàries opcions que compliran amb els alts estàndards de qualitat i amb la normativa vigent de seguretat dels sistemes que necessiten.

Colegas revisando planes
reunión de negocios

Tenim una llarga trajectòria analitzant l’estat de situació dels sistemes de seguretat i realitzant estudis de seguretat previs, avaluant els nivells de risc dels nostres clients i fent d’interlocutor amb els instal·ladors, garantint així la màxima transparència en els processos de selecció de serveis i productes per a la seva seguretat i per garantir els requisits de compliment i exigències a través de concursos o mètodes comparatius.

La nostra dilatada experiència i formació ens permet controlar i comprovar que es compleixen els requisits , tant en equipaments i serveis , com amb la gestió documental necessària per el compliment de les obligacions que marca les lleis i normatives de seguretat.

Acompanyem al client en el temps i en tot moment, i ens assegurem de què la teva sensació de seguretat és real, està garantida i en bones mans.

 

El nostre objectiu és que el nostre client ens consideri la seva mà dreta en Seguretat i el nostre compromís és que la seva seguretat millori en sensació, en equipaments, en processos i en compliment de la llei, augmentant considerablement l'estalvi econòmic. (Prioritzem la seguretat del nostre client, però no oblidem la reducció de costos que això li suposa).

A l’equip de MaxProtech Solutions:
ANALITZEM - DISSENYEM - CONTROLEM - COMPROVEM  

la teva seguretat, per millorar-la i fer-lo sentir cada dia més segur.

ELS NOSTRES VALORS

icones-tick.png
COMPROMÍS

El compromís i la determinació dels nostres professionals, per la incessant cerca de la seva meta i un compromís per l'excel·lència, és el que li permetrà aconseguir l'èxit que vostè cerca.

icones-tick.png
QUALITAT

A Maxprotech Solutions creiem que la qualitat mai és un accident, sempre és el resultat de l'esforç de la intel·ligència, per això és un dels nostres pilars bàsics.

icones-tick.png
SERVEI

En Maxprotech Solutions el Servei al Client no és un departament, és una actitud, perquè entenem que els nostres clients esperen que resolguem un problema quan alguna cosa surt malament.

icones-tick.png
TECNOLOGIA

Les millors i més modernes tecnologies al servei dels nostres clients. Per això amb Maxprotech Solutions, la qüestió no és si és possible fer-ho. Avui la pregunta clau és: Et decidiràs a fer-ho?

icones-tick.png
EXPERIÈNCIA

/ KNOW HOW

Els anys d'història de Maxprotech Solutions, a més de fer-nos créixer com a empresa, ens han servit per atresorar experiència i transformar-la en Know How per compartir amb els nostres clients i partners.

bottom of page